Çarşamba, Mayıs 02, 2012

Max Factor Colour Elixir Ruj - Pink Brandy


Geçtiğimiz sonbahar Max Factor klasik ruj serisini ambalaj ve yapı olarak yeniledi, bence çok da iyi yaptı. 
Eskiden rujları bana çok ağır kimyasal kokuyormuş gibi geliyordu, şimdiyse piyasadaki rujlarda sık sık karşılaştığımız vanilya kokusuna sahip.
Renk seçenekleri isim ve numara olarak hala aynı. Eskiden kullanıp rengini beğendiğiniz ruju gidip tekrar alabilirsiniz. Bu değişikliği Pastel'ede tavsiye ediyorum umarım duyar sesimi.


Ruj ambalajlarının dışında böyle rengini belli edicek bir işaretin bulunmasını seviyorum.
Eskiden simsiyah olan ambalajlarında öncelikle bütün rujların arkasını çevirip renk isimlerini okumak zorunda kalıyordum. Şimdi dibindeki renkli kısımlar çok büyük kolaylık sağlıyor benim için.


Pink Brandy serinin en beğenilen renklerinden biri. Bana sorarsanız tam baharlık :)
Tarif etmiyorum çünkü fotoğraflarda tamamen aynı renk çıkmış.


Yapısıyla ilgili ilk söyleyeceğim şey, çok kalıcı oldukları.
Hele de yarın tanıtacağım bewitching coral rengi inanılmaz. Sabah sürdüğüm rujun rengi akşam 8-9 da dudağımda oluyor. Tabiki ilk sürdüğümüz gibi nemli ve parlak görünmüyor ama renk aynen dudağımda kalıyor. 
Bunun dışında, yapısı biraz ağır. Nasıl söylesem,, eğer kontrollü bir şekilde sürmezseniz dudakta tabaka gibi görünmesi mümkün. Öncesinde dudak kalemi kullanıp rujuda fırçayla sürmeyi denerseniz çok daha güzel bir görüntü elde ediyorsunuz. Eğer ''ben sür-çık bir ruj istiyorum böyle çetrefilli şeylere gelemem, altı üstü bir ruj sürüyoruz ne gerek var böyle şeylere'' derseniz :D size göre değil derim.


Ürün miktarıyla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Deneyimlerime dayanarak 3-4 gram olduğunu düşünüyorum :) fiyatı genellikle 35-38 lira civarı.


Sevgiyle kalın...


3 yorum:

Jsjs kdksks dedi ki...

''ben sür-çık bir ruj istiyorum böyle çetrefilli şeylere gelemem, altı üstü bir ruj sürüyoruz ne gerek var böyle şeylere'' diyenlerdenim, bana göre değilmiş =))

Unknown dedi ki...

hehhe :D

sevda s. dedi ki...

Rengini beğendim ama :)