Cumartesi, Temmuz 14, 2012

--- Color me Lipgloss ---


Bu glosslar için daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıyor ve çok iddialı bir girişle başlıyorum sözlerime ''bulduğunuz yerde kapın bir tane!''


Yapı, duruş, kalıcılık, fiyat/performans... her açıdan dört dörtlük bir ürün. Ben hatırladığım kadarıyla geçen sene bim marketlerden almıştım üçünüde. Keşke yedekleseymişim diyorum çünkü başka hiç bir yerde göremedim. 


Ne sıradan bir gloss kadar şeffaf ne de likit rujlar kadar yoğun yapıda. Dudakta hem rengini hem parlaklığını uzun saatler boyunca koruyan bir ürün. Fotoğrafta gördüğünüz ışıltılar dudakta belli bile olmuyor aslında. 
Rahatsız edicek bir kokusu yok, sadece sürdükten sonra yarım saat kadar hissedilen meyveli bir kokuya sahip, oda daha sonra uçup gidiyor zaten.



Miktarı ile ilgili üzerinde herhangi bir ibare bulunmuyor, büyük ihtimalle kutularında yazıyordu ama onlarıda ben attım :/ fiyatları 5.50 tl idi. 
Umarım herkesin deneme şansı olur da bu güzellikten kimse mahrum kalmaz:)

2 yorum:

Zeynep T. dedi ki...

Doğal Yapı, Cazibeli duruş, Uzun süreli kalıcılık, Mükemmel fiyat/performans...
Her açıdan dört dörtlük bir ürün.

TEŞEKKÜRLER..

Cevizia dedi ki...

3 ya da 4 ay önce bimde görüp almıştım, senin elinde bulunanlardan en açık renkte olanı, ten rengi. 3 lira mı neydi, hiç ciddiye almadım markette ama eve gelip kullanınca bayıldım. markette de tek kalmıştı zaten onu da ben aldım ama daha sonra gidip geldikçe çok baktım bir daha getirmediler.. getirseler olan renklerinden hep alacağım. harika bu parlatıcılar. likit ruj gibiler.. çok da güvenli ambalajlanmışlardı, kartonet üzerine şeffaf paket ile monte edilmiş, sizden önce açılmış olması mümkün değil. tek açımlık dış ambalaj. başka yerlerde de göremedim, satılan yer yok..