Pazartesi, Şubat 11, 2013

Too Faced Shadow Insurance Far Bazı

Sanırım ilk kez bir baz hakkındaki yorumlarımı paylaşıyorum. 
Genel olarak far bazı ne işe yarar, neden kullanılır? sorularının cevabıyla başlamalıyım bu yazıya aslında. Ancak artık hepimiz bu konuda bilgilendik diyerek kolaya kaçıyorum :)
Eğer istenirse bu konuyla ilgili detaylı bir yazı daha sonra da hazırlayabilirim.



Too Faced Shadow Insurance benim yakın zamanda tanıştığım ve ilk kullanımdan bu yana beğendiğim bir ürün oldu. Göz kapaklarım çok yağlı değildir ancak en başarılı far bile 4-5 saat sonrasında göz kıvrımımda toplanır. Bu bazı kullandığımda ise 12 saat sonra bile farımın bozulmadan kaldığına şahidim. 


Denediğim bir kaç far bazı göz kapağımda kalın bir tabaka oluşturuyordu, sanki fondötenimi göz kapağıma sürmüşüm gibi hissediyordum. Üzerine far sürsem bile o görüntü beni rahatsız ediyordu. Neyse ki bu far bazında öyle bir sorunla karşılaşmadım.


Oldukça hafif bir yapısı var, renkli nemlendirici kıvamında ancak yayıldığında renk vermiyor, 15-20 sn içerisinde sabitleniyor ve aşağıdaki ıslak görüntüde ortadan kalkıyor. Tek başına kullanıldığında sürülüp sürülmediği fark edilmiyor bile.


Bir far bazının kokusu sizi ne kadar rahatsız edebilir bilmiyorum ama pek güzel koktuğunu söyleyemem :)
Ben bu yazıyı yazarken özellikle kokladığımda farkedebildim. 

Ingredients:
Isododecane, Talc, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Triethylhexanoin, Polyethylene, Trihydroxystearin, Sorbitan Sesquioleate, Isopropyl Lanolate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Mica. (+/-): Bismuth Oxychloride (CI 77163), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


Paraben içermediğini özellikle belirtmek isterim.
Ürünün miktarı 11 gram, Sephora Mağazalarından 36 tl karşılığında satın alabilirsiniz.

Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

ürünün performansı iyi gibi,denemeyi düşünüyorum:)

Burcu dedi ki...

Dünyanın en yağlı göz kapaklarına sahip biri olarak almam lazım diye düşünüyordum :) Bu yazı da iyi oldu, doğru karar verdim galiba. :)

Unknown dedi ki...

kozmetikperisi, evet güzel bir ürün fiyatına göre güzel iş çıkarıyor, tavsiye ederim ;)

Günlük Gibi, sanırım ilk kez yorum bırakıyorsun bloğuma :) hoşgeldin öncelikle ;) güzel bir seçim olur senin içinde.