Pazartesi, Şubat 11, 2013

Pastel Waterproof Color Volume Mascara


Sıradan makyajlardan sıkıldığımda ve bir farklılık aradığımda renkli rimeller benim en büyük yardımcım olmuştur. Pastel toplam 7 renkten oluşan bu seriyi çıkardığında hepsini toplamak istedim ancak ikincide durdum.
Tek sebebi ne yazık ki waterproof olmaları :/
Tamam çok güzeller, renklerini bariz bir şekilde veriyorlar, bununla birlikte uzatmaları, dolgunluk vermeleri tam kararında ama ben waterproof rimel insanı değilim... Akşam ten makyajımı bile kendimi zorlaya zorlaya çıkarırken makyaj temizleme yağıyla her bir gözümü 3 kez silmek ne benim ne de kirpiklerimin kaldırabileceği bir şey değil :)
Neyse herkes Simyaser gibi üşengeç değildir diyerek yorumlarımıza devam edelim.


Fırçaları böyle...
Silikon fırçaları daima klasik kıl fırçalara tercih etmişimdir ;)






Kirpiklerde gerçekten çok güzel duruyorlar.



Bendeki renkleri 106 fuşya ve 105 petrol mavisi

    

Evet bütün gün böyle dolaştım :) Tabi ki evdeydim :)
Ürünü Watsons mağazalarından 14.50 tl gibi bir fiyata temin edebilirsiniz.
Yaza en yakışan makyaj ürünlerinden biri olduğunu düşünerek tavsiye ediyorum.
Sevgiyle kalııınn.

6 yorum:

audrey dedi ki...

bende de 2 rengi var ama kullanmıyorum nedense.. bak aklıma geldi şimdi.. güzel duruyor aslında..

Junkhead dedi ki...

Aaah aah diyorum. Sırf senle aynı lanet nedenden,çok sevdiğim halde kullanamıyorum :/ Ben ilk morunu,sonra turkuazını almıştım.Yeşili de Pastel Facebook sayfasından hediye gelmişti. İlk aldığım zamanlar morla turkuazı çok kullandım ama bir rimel nasıl çıkmazın kanıtı bunlar :D Ne kadar uğraşırsan uğraş,kirpik uçların renk kalıyor sonraki 2 gün boyunca :( Onun dışında harika rimeller kesinlikle <3

Unknown dedi ki...

audrey, bende unutuyorum bazı ürünleri :) güzel duruyor gerçekten ama temizleme sorunu olmasa her şey çok daha güzel olabilirdi :)

Junkhead, yalnız olmadığıma sevindim açıkçası :) renkli olması kalıntıları daha çok belli ediyor, siyah bir rimelde bu kadar rahatsız olmazdık heralde.

Jsjs kdksks dedi ki...

anaaam çok renkli ve hoş =)

Burcu dedi ki...

Burada ilk gördüğümden beri bunlardan istiyorum :) Ben de makyaj çıkarmak için fazla üşengeç bir insanım ama bunları edinmeden yapamayacağım :)En güzel renkleri de bunlarmış, iyi seçim!

Unknown dedi ki...

svieri doroga, kesinlikle ;)

Günlük Gibi, fena halde aklına girmişim sanırım :) gerçekten güzel rimeller şimdiye kadar kullandığım renkli rimeller içerisinde en iyileri diyebilirim ama işte o temizleme sorunu benim kullanmama engel :) sende renkli rimelleri seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim, bu iki rengi dışında yeşilide çoooooookkk güzel ;)