Pazar, Şubat 10, 2013

Biraz Alışveriş :)

Son iki haftadır ufak tefek şeyler alıyorum, henüz hiç birini kullanıma açmamış ve toplu bir köşede tutarken alışveriş yazısı yazayım dedim :) 

Geçtiğimiz ay Tbs ve Sephora da çok güzel indirimler vardı. Ben ikisinden de son anda faydalanabildim. 
Gerçi iyi de oldu Benefit ürünleri ilk hafta %30 indirimdeyken ben son gün %50 indirimle aldım. 
Tbs rujları ne zamandır istiyordum zaten, farlar ise her sene bir koleksiyonla çıkardıkları klasik 4 lü paletlerden çok farklı değil; ancak bu kez farların yapısı çok hoşuma gitti. Krem-toz arası oldukça güzeller, yazısı gelicek.








YSL fondöten ve lipglossu misspera.com dan aldım. Siteyi çok sevdim ben, ürün çeşitliliğini arttırırlarsa her şey çok güzel olabilir. Benim almak istediğim bir gloss daha vardı ancak sitede olmadığı için alamadım mesela. 






Flormar'ın terracotta allık ve pudra serisine yeni eklediği renkleri görmek için gitmiştim mağazaya aslında. 
Bu güzelliklerle çıktım :) Yeni çıkardıkları parfüm şişesi Travalo'ya uygun fiyatlı güzel bir alternatif, sizde benim gibi parfüm şişenizi yanınızda taşımaya kıyamıyorsanız tavsiye ederim ;)

Bunların dışında önümüzdeki hafta almayı düşündüğüm bir kaç ürün daha var onlarıda bir sonra ki alışveriş yazısına bırakıyorum. 
Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

özge dedi ki...

güzel günlerde kullan tatlım, ysl fondotenle ilgili yorumlarını merak ediyorum şu ana kadar tüm fondotenlerini aldım ve ne çok sevdim ne hiç sevmedim arada kaldım bunuda alırsam yine aynısı olabilir diye almıyorum:)

busesinem dedi ki...

güle güle kullan canım,harika şeyler almışsın.

Unknown dedi ki...

Özgecim teşekkür ederim :) Biraz kullandıktan sonra yazısını yazacağım hemen. İlk izlenim olarak çok bayıldığımı söyleyemicem, arada kaldım bende ;)

busesinem, teşekkür ederiiimmm :)