Pazartesi, Nisan 16, 2012

Pastel Silky Effect Powder


Pudra yazısı yazmak ne zormuş ya hu :) fotoğraflarda duruşunu belli etmek için baya uğraştım. 
Daha öncede bir çok kez bahsettiğim gibi makyaj ürünleri içinde pudraların yeri bende başkadır.
Günlük makyajlarımda çoğu kez fondöten kullanmam. Renkli nemlendirici-pudra ya da kapatıcı-pudra ikilileriyle günü kurtarıyorum :)


Benim pudra seçimlerimde en önem verdiğim nokta ciltle bütünleşmesi ve doğal durması. Ha bir de beni ve yakınımdaki insanları rahatsız edecek bir kokusu olmasın mümkünse, derim çoğu kez :)


Pastelin bu pudrası ise benim için sınıfta kaldı. 
Fazla kapatıcı olmayan ama sürüldüğünde cilde canlılık veren bir ürün olsada kesinlikle doğal bir görünüm vermiyor. Pudra kullandığınız makyajdan pek anlamayan karşı cinsten arkadaşlarınız tarafından bile rahatlıkla anlaşılabiliyor :)



Ben pudranın dibini çok kısa bir sürede görebildim. Bunun sebebi bana göre çok kalıcı olmaması ve günde 3 kere tazeleme ihtiyacı hissetmem :/


Ürün 11 gram, çoğu kozmetikçide gördüğüm kadarıyla fiyatı 16 tl. 
Unutmadan söylemek istediğim bir şey daha var ki, pastelin bu altın sarısı kapları çok hoşuma gidiyor :) neden bilmiyorum ama siyah kaplardan sıkılıyorum bir süre sonra.
Sevgiyle kalın :)

4 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Pastelin ojeleri harici kozmetik ürünlerini pek denemedim. çoğunlukla flormarı tercih ediyorum compact pudralarından çok memnunum :)

Aslı'dan dedi ki...

Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Acaba cilt tipinizle ilgili bir sorun mu?

Aslı'dan dedi ki...

Uzun zamandır kullandığım ve memnun oldupğum bir ürün. Cilt tipiyle ilgili bir sorun mu var acaba???

Unknown dedi ki...

Aslı'dan; tanıttığım her ürünün mutlaka çok sevenleri ya da nefret edenleri vardır. Burada yazdıklarım benim kişisel yorumlarımdır. Cilt tipim karmadan yağlıya dönük, şimdiye kadar kullandığım pudralarda cilt tipimden kaynaklanan bir sorunla karşılaşmadım.