Cumartesi, Nisan 21, 2012

Pastel Magic Touch Concealer & Highlighter


Yerli markalar içerisinde en en en sevdiğim krem formundaki kapatıcı budur!

Daha önce bir concealer yazımda göz altındaki yağ bezeciklerini küçülten ve hatta göz altına belirgin pürüzsüzlük veren bir üründen bahsetmiştim :) kendisi karşınızda duruyor.

Geçtiğimiz sonbaharda neden bilmem benim sağ gözümde kocaman bir yağ bezesi oluşmuştu. Ne yaptıysam, ne kullandıysam geçiremedim. Annem bile kafayı takmıştı her gördüğünde kızım bu ne diyordu :D
İşte o sıralar ne zamandır denemek istediğim bu ürünü aldım, etkisinden tamamen habersiz kullanmaya başladım. Yapısından ve doğal duruşundan çok memnun kaldığım için neredeyse hergün kullanmaya başladım. Bir süre sonra annemin bana söylediği ''kızım o kocaman yağ bezen nereye gitti?'' :D

Ben tamamiyle bu ürüne bağlıyorum; çünkü o sıralar değişik hiç bişi kullanmadım ve kullandığım göz kreminide zaten uzun süredir kullanıyordum, yeni bişey değildi.


Klasik concealer yorumlarıma gelecek olursak :)

Toplamda iki renk seçeneği bulunuyor yalnız numaralandırma biraz ters. Benim aldığım 2 numaralı koyu ton. Buğday tenlilere rahatlıkla uyum sağlıyor ama çok esmerseniz size açık gelebilir. Diğeri 4 numaralı açık ton ve neredeyse sütbeyazı :)

Ürün baya katı kıvamlı neredeyse stick kapatıcılar kadar...
Bu sebeple ben hiç fırçayla sürmeyi denemedim,
öncelikle parmağımı şöyle bir güzel ürün üzerinde gezdirip parmağımın ısısıyla yumuşamasını sağladım daha sonra göz altıma pıt pıt hareketlerle uyguladım.


Malum bu tarz krem formundaki ürünler çok fazla toz topluyorlar. Yukarıdaki fotoğrafla görüntü kirliliği yarattıysam kusuruma bakmayın :) amaç ürünü elimden geldiğince tanıtabilmek ;)


Highlighter kısmını ben neredeyse hiç kullanmadım. Göz altıma, kaş altıma ya da göz pınarlarıma uygulayamayacağım kadar ışıltılı.
Belki elmacık kemiklerini aydınlatmada kullanabilirim ama çok fazla tozutup ortalığı batırması sebebiyle üşeniyorum.


Fotoğrafları sabahın yedisinden çektim, çok sinirli bakmışım :)) kusura bakmayın :D
Sadece göz altlarımda kapatıcı kısmı var, inanılmaz derecede doğal duruyor.
Zamanla çizgilerde birikme, toplanma olmuyor.
Sabah 7 de nasıl sürüyorsam akşam 6da aynı şekilde siliyorum. Çok kalıcı.





Highlighter kısmının tende duruşu böyle.


Son fotoğrafta elimin üst kısmında çok iyi yedirilmemiş concealer, alt kısmında highlighter var.

Ürünün fiyatı dengi sayılabilecek markaların kapatıcılarına nazaran biraz fazla. 18-20 tl olduğunu gördüm bir kaç yerde ama bence her kuruşunu hak ediyor. Bittikçe kesinlikle alacağım ve her daim elimin altında bulunmasını isteyeceğim ender kapatıcılardan biri. Miktarına gelecek olursak concealer ve highligter kısımları ikişer gram. 


Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Sevgiyle kaldın :)

3 yorum:

Nasilgiysem dedi ki...

bana bu concealer çok sert geliyor. ama alttaki aydınlatıcısını seviyorum :) hatta bazen elmacık kemiğinde bile kullanıyorum :)

Nasıl GiyseM? Ne SürseM?

Adsız dedi ki...

Gercekten harika görünüyor tatlim! : )

Jsjs kdksks dedi ki...

Garnier roll-on ve maybelline affinitone bitince bunu alayım diyordum ki çoook faydalı bir yazı oldu benim için =)