Salı, Nisan 10, 2012

Nivea Göz Makyaj Temizleyicileri


Nivea'nın şu an satışta olan üç göz makyajı temizleyicisi bulunuyor. Bu tarz temizleyici ürünleri çok fazla tükettiğim için üçünüde deneyip bir karşılaştırma yazısı yazmak istedim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ürünlerin hiç biri gözlerimde yanma yapmadı ya da her hangi bir tahrişe sebep olmadı. Lens kullanan bir insan olarak hepsini kullanıp sonuna kadar bitirebilirim.


NIVEA® VISAGE Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi, provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülüyle, suya dayanıklı olmayan göz makyajını mükemmel bir şekilde temizler.

Bu ürün için Nivea'nın sitesinde böyle bir açıklama yapılmış. Bana göre üçü arasında makyajı çıkarmada en başarısız olanı bu.  Ben göz makyajımı temizlerken bir miktar ürünü disk pamuk üzerine sıkıp, pamuğu gözümün üzerinde birkaç saniye beklettikten sonra silerek temizliyorum. Bu ürünü kullandığımda ise silmekle kalmayıp hafif  ''çitilemek'' zorunda kalıyorum. Üzerinde kirpiklere bakım yaptığı yazıyor, fakat bu etkiyi görecek kadar uzun süre ve düzenli olarak kullanabilceğimi sanmıyorum. Eğer gerçekten çok hassas gözlere sahipseniz deneyebilirsiniz.


NIVEA® VISAGE Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi, papatya özü & provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülüyle, suya dayanıklı göz makyajını ve kalıcı ruju tamamen temizler.

Hani bazen eyelinerımızı çekerken bir hata yaparız ve düzeltmek isteriz. İşte o anlarda ben hep bu ürünü kullanıyorum. Küçük bölgeleri tek dokunuşla, dağıtmadan temizleme konusunda çok başarılı, Ancak tüm göz makyajımı temizlemek istediğimde rimeli istediğim gibi çıkaramıyor. Yapısı diğerlerinden farklı, sıvı değil krem formunda.


Mavi Kantaron özü ile zenginleştirilmiş çift fazlı formülü ile suya dayanıklı göz makyajını bile etkili bir şekilde temizler. Hassas göz çevresi son derece etkili ve çok nazik bir şekilde temizlenir. Kirpikler korunur.   NIVEA® VISAGE ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİ ekstra kalıcı göz makyajını bile ovalamaya gerek kalmadan hızlıca temizler.

Makyajı çıkarma konusunda en başarılı olanı bu. Gerçekten çok güzel temizliyor ama ne yazık ki bunu yaparken rimeli çok dağıtıyor. Bununla makyajımı çıkarayım sonra üzerine tekrar makyaj yapayım diye bir düşünceniz varsa hiç almayın. Çünkü uyguladıktan sonra mutlaka yüzü yıkamak gerekiyor. Evet yağlı bir his bırakmıyor ama dediğim gibi rimeli çok dağıtıyor.

Ve son olarak 125 ml'lik bu ürünlerin fiyatı Watsons'larda 12.5 tl
Sevgiyle kalın :))

3 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Ben en alttakini kullanmıştım hatta yazısını da yazmıştım bloga, ama ben hiç beğenmedim, gözümü yaktı makyajımı da güzel temizlemedi. Neutrogena'dan daha memnunum ben, onu da tavsiye ederim...
Sevgiler,

Junkhead dedi ki...

Ben uzun senelerdir beyaz ambalajlı krem formunda olanı kullanıyorum. Nedense çok alıştım ,başka temizleyici alsam bile onlar yeterli gelmiyor bana,yine buna dönüyorum :D Suya dayanıklı rimelleri baya zor çıkarıyor ama yine de seviyorum :)

Unknown dedi ki...

makeupwithstyle, evet hatırlıyorum o yazını bende okudum :) hatta aklımda kaldığı için özellikle dikkat ettim yakıyor mu diye ama yok bende öyle bir sorun olmadı. Neutrogena yıda deneyeceğim canım teşekür ederm :)

özgecim alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor oluyor dimi :) bende memnun kaldım o üründen, tekrar alabilrim.