Pazar, Nisan 29, 2012

Maybelline Define A Lash Mascara


Maybelline her 3 ayda bir yeni rimel çıkara dursun benim 3 senedir favori Maybelline rimelim hiç değişmedi.
Uzatma, tek tek ayırma, topaklanmama konusunda çok başarılı bulduğum Define a lash mascara benim 3 senedir favori Maybelline rimelim ve kolay kolayda tahtını sallayan bir ürün çıkacak gibi gözükmüyor.


Açıkçasını söylemek gerekirse ilk aldığımda hiç sevmemiştim bu rimeli. Aşırı derecede cıvıktı ve her uyguladığımda kirpik uçlarında minik topçuklar oluşturuyordu. 
İşe yaramayan bir rimel daha... deyip rimel kutusuna atmıştım. Bir süre sonra tekrar gözüme ilişti, kullandım ve bayıldım. 
Bittikçe aldığım ender rimellerden biridir kendisi.


Bu rimel 5 aydır benimle ve hala performansının çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Temizlemeside oldukça kolay.
Yeşil ambalajını seviyorum :)
Fırçasını çekmeyi unutmuşum, klasik kıl fırçalardan değil. Oynar başlıklı plastiklerden. Eğer bu tarz fırçalara alışkın değilseniz üründen nefret edebilirsiniz. Duyduğum yorumlara göre memnun kalmayanların çoğuda fırçadan şikeyetçi. Ben en azından eliniz alışana kadar yılmadan kullanmanızı tavsiye ederim.



Siyah kahverengi renk seçenekleriyle birlikte waterproof olanlarda mevcut. 
Ben bir keresinde yanlışla waterproofunu almıştım :) dikkatli olmakta fayda var.


Ürün miktarı 6.5 ml fiyatı 18-20 tl civarı
Sevgiyle kalın :))

4 yorum:

özge dedi ki...

ben pembesini kullanıp hiç beüenmemiştim. Yeşilini denemeye cesaret edemedim o yüzden. Ne güzel rimelini bulmuşsun yıllardır:)

Junkhead dedi ki...

Bu Define-a-lash benim de yegane kaç senelik rimelimdir aynen senin gibi :)) Başka rimelleri sevemiyorum bundan sonra yav. İlk önceleri uzun süre bu yeşilini kullandım,pembe ambalajlı çıkınca da ona terfi ettim :D İkisi arasında da hiç bir fark yok bana göre . Pembeyi de denesen anlarsın yani aynılar bununla ;) Ama waterproof olan ve olmayan diye ayrıldığını bilmiyordum. Ben hep elime gelen siyahı alır çıkarım .

kozmetikperisi dedi ki...

Bir ara bende kullanıp çok beğenmiştim ama sonra yeni ürünler çıkınca değiştirdim :)

Unknown dedi ki...

Özgecim, ikisinide deneyenler birbirlerine çok benzediklerini söylüyorlar. Sanırım sen yeşilinide pek sevmezsin. Rimel malum biraz tercih meselesi ve evet ben bu rimel büyük oranda beklentimi karşılıyor.

Özge, bunu bitirince pembeden denemek istiyorum. Malum anneler günü yaklaşıyor indirimden yakalarım bitane :) Waterproof olanlarda rimelin fırça kısmının başı mavi renk washable onlarda o kısım beyaz ;) üzerlerinde de yazıyor muhakkak ama bu ayrıntıya dikkat etmek daha kolay :)

kozmetikperisi, yeni ürünler çıktıkça favorilerimizin bile pabucunu dama atıyoruz dimi :)