Cumartesi, Mart 03, 2012

Spor Yapmalı!


Daha önce kilo verme hikayemi şu yazımda sizlerle paylaşmıştım.
Son zamanlarda spor yapmayı çok ihmal ettim ne yazık ki :( O yazımdan bugüne 5 kg almışım.
Diyete başlayıp, spor yapmalı, pes etmemeli ;)
Sanırım yorucu günler beni bekliyor.
Motivasyon mesajlarınızı bekliyorum a dostlar :)

5 yorum:

momandbaby.mag dedi ki...

Önceki yazını okuyup azmine hayran kalmıştım,
Bende lisede en son tartılmaktan korkmadıgım zaman 78 dım sonrasını bılmıyorum :S
Üni. geçince birden kilolar gitmeye basladı tabı yedıklerıme dıkkat ettım kızartma ekmek kola abur cubur kestım bır sure arada kacamaklar oldu tatılı gıttım 15gun kaldım bol bol yuzdum yurudum istanbula gelınce yıne dıkkat ettım suan okulum bıtıyor 65-66 arası seyir halindeyim boyum 1.65 bende 5 kg daha vermek istiyorum normalde 55 olmam lazım ama oyle cok zayıf sevmıyorum :S 60 istiyorum umarım basarırız :)
spora kayıtlıyım fakat hava kosullarıydı yagmurdu yok kar yagdı derken gıdemedım artık bu hafta baslamalıyım en azından persembe ve cumartesı gıtmelıyım :)
çok uzun bır yazı oldu ama ınsallah yaza kadar kılolarımızdan kurtuluruz saglıklı bır sekılde :)

Fermina dedi ki...

Hiç üzülme.
Her gün bir kaç saat yürüyüş, koşu, düzenli, sık ama az yemek ve hamur işlerinden, yağlı yiyeceklerden kaçınmak seni hem daha sağlıklı yapar hem de kilo vermeni sağlar.
Zaten kilo alsan bile bir şey olmaz. Sen değişmedin ki :)
Moral verebildiysem ne mutlu bana :)

http://kucukleydi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

BeautyBubblesBlog, yorumun için teşekür ederim :) seninde çok güzel bi zayıflama hikayen varmış. Havalar biraz daha ısınır ısınmaz bende spora yazılmayı düşünüyorum bakalım nasıl bi sonuç elde edicez. Kolay gelsin ikimizede ;)

Unknown dedi ki...

Dear My Angel; teşekür ederiiimm :) evet çok güzel moral verdin. Bir insanın kilo verebilme hikayesini tek cümleyle özetlemişsin ;)

What's Next dedi ki...

ben düzenli spor yapıyorum artık.. evet çok zor, çok yorucu ama o kilolar gidince aklına onlar gelmiyor. aynı şekilde şeker tüketmeyi de kestim, arada yemiyorum mu? evet yiyorum ama aslında her şeyin ölçüsünü bilmekte işin sırrı! önemli olan başlamak, gerçekten gerisi geliyor ;) kolay gelsin sanaa!