Cumartesi, Mart 17, 2012

Avon Anew Age Transforming Concealer


Okuldan ve derslerden fırsat bulduğum ilk anda başka bir yazıyla karşınızdayım :)
Daha 22 yaşında olduğum için yaşlanma karşıtı ürünler kullanmaya başlamadım. Gerçi Ayşenur Yazıcı'nın bu konuyla ilgili yazısını okuduysanız eğer kendisine göre kundaktaki bebeğinde yaşlanma karşıtı ürünler kullanması gerek :P Neyse diyerek konuyu fazla saptırmıyayım ben ;)


Bu ürünü almadan önce okuduğum yorumlarda, düzenli kullanım sonrasında göz altındaki minik yağ bezelerini yok ettiğini duymuş ve merak edip denemek istemiştim. Geçen sene sağ göz altımda çıkan yağ bezeceğine uzuunn süre kullandım ama yok etmeyi bırakın küçültmedi bile :/ kısaca bende öyle bir etkisi olmadı. Bu arada yağ bezesini daha sonra yok ettim ben :) nasıl başardığımda bi sonraki yazının konusu olsun ;)


Ürünün uç kısmı yukarıdaki gibi fırçalı. Alt kısmını ruj gibi çevirdiğinizde fırçaya ürün geliyor. Uygulama yaparken bu fırça pek bi işe yaramıyor açıkçası :/ Mutlaka bi fırça ya da parmaklar yardımıyla ürünü güzelce yedirmek gerekiyor.



Benim aldığım natural medium. İsmine bakılırsa koyu buğday ten rengine sahip bir insana gayet uyabilecek bir renk gibi gözüksede malesef öyle değil. Bana çok koyu geldi ve son derece turuncu alt tonlu :/ Alttaki fotoğrafta tam olarak rengini yansıtabilmişim. İlk aldığımda yanlış renk seçimi yaptığımı düşünmüştüm ama bir arkadaşımda açık olanınıda gördüm. Oda aşırı derecede turuncu alt tonluydu. Avon bana sorarsa en kısa sürede bu ürünün renklerine bir el atmalı. Zira bu renkler hiç bir tene uyabilecek gibi değil. Ben sadece göz altımda morluk olan bölgeye kullanarak renk nötürlemek amacıyla kullanabildim :/



Kapatıcılığı orta seviyede denebilir. Yalnız ürünü fırça kısmı aşağı gelecek şekilde saklarsanız fırça sulanıyor, yani içeride kalan ürünün kıvamı koyulaşıyor. Bu sayede ütünün kapatıcılığı farkedilir şekilde artıyor.



Ürün  yanılmıyorsam 1.5 gram. Katalog fiyatı 29.0 tl, sıklıkla %40 indirime girdiği için bi indirim döneminde alıp daha uygun fiyata mal edebilirsiniz. Tabi onca olumsuz eleştirine rağmen denemek isterim simyaser diyorsanız :) 
sevgiyle kalın... 

4 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Bu üründen bendede var ama malesef renginden ötürü kullanamıyorum.
Beyaz tenliyim açık rengini almama rağmen resmen cildimde turuncu renk duruyor.
Yağ bezeciklerini küçültme olayına gelirsek ehh biraz işe yaradı diyebilirim...

Unknown dedi ki...

paylasiminiz cok guzel
sevgiler size

Adsız dedi ki...

Bu urunu bi arkadasda denedim(hani uygun bisey arama cabasindayken) ama rengi hosuma gitmedi ve iyice dagilmadi=)))

Jsjs kdksks dedi ki...

hani nerede o yağ bezesinin küçülüşü? =))