Pazar, Eylül 12, 2010

Aşık olduğum kapatıcı ♥_♥



Rossmann a ilk uğrayışımda reyonlara şöyle bir göz gezdirirken bu ürün çarptı gözüme. Synergen markası... daha önce hiç görmedim, denemedim. Sadece rossmann da satılan bir markaymış. Reyonda bir de pudrası ve renkli nemlendiricisi vardı ama ben bunu alıp bir denemek istedim. Fiyatlarıysa komik :D bu kapatıcı 3.5 liraydı. Flormar ve golden rose un kapatıcılarına bile bunun 3 katı para veriyoruz. Hak ediyorlar mı? Tabiki Hayır...





Peki neydi bu kapatıcıdaki özelliklerde ben bunu bu kadar sevdim? ilk aklıma gelen doğal duruşu... göz altlarıma hafifçe dokundurup concelar fırçamla dağıtıyorum, asla çizgilere dolmuyor, birikme yapmıyor, ağırlık hissi yaratmıyor. Sürüyorum ve unutuyorum, Ten rengimle özdeşleşiyor sanki... Kapatma özelliği süper, ak pak duruyor göz altlarım. Bununla birlikte insanı sağlıklı gösteren bi ışıltısı var.



elimin sağ tarafında kapatıcı var sol tarafında bişi yok:D elimin yüzündeki damarların yeşilliğine bakarak kapatıcılığını kıyaslıyabilirsiniz.

Bu ürünü kendi açımdan değerlendirdiğimde, benim için hiç bir eksisi yok ama değerli takipçilerimi düşünürsem :) (aslında daima aklım sizde) bazı hassas hem cinslerim bu ürünün kokusundan rahatsız olabilir gibi geliyor bana. Ben kokusunu sadece sürerken alıyorum. Onun dışında gün içinde asla almıyorum.




Stand da bu ürünü incelerken bahsettiğim renkli nemlendirici, pudra ve kapatıcının antibakteriyel olduğunu okumuştum. Akne problemi yaşayan ciltlerin kullanması için üretilmiş bu seri. Ben de çok şükür böyle bi problem olmasada severek kullanıyorum ve büyük ihtimalle yakında diğer ürünlerinide deneyip sizlerle yorumlarımı paylaşırım.


Şimdilik benden bu kadar. Tekrar görüşene dek sevgiyle kalın...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

synergen serisi sivilceli ciltler icindir. Yani o kapatici da sivilceleri kapatmak icindir, hem kapatir hem kurutur. Bu yüzden Göz altiniza uygulamanizi tavsiye etmem.

Unknown dedi ki...

Rossmanin Synergen Serisi sivilceli ciltler icindir. Synergen kapatici da yüzünüzdeki sivilceleri kizariklari kapatmak icindir, antibakteriyel ve kurutucu bir özelligi vardir. Bu yüzden Göz alti icin asla uygun degildir.