Perşembe, Haziran 07, 2012

Maybelline Color Tattoo 24HR Krem Farlar


Bu farları almadan önce bloglarda okuduğum yorumlarda farların çok beğenildiğini hatta Mac Paint Pot lardan bile daha başarılı olduğunu okumuştum. Açıkçası ''yok artık o kadar da değildir''demiştim. Ama gerçekten o kadarmış :)
Farlara tek kelimeyle bayıldım.




Kapları gördüğünüz gibi çok kullanışlı ve cam. Bana cam kaplar hep daha güzel gelmiştir.
Sürümü çok rahat. Kullandıkça kıvamı koyulaşır mı bilmiyorum ama şu haliyle paint pot lardan bile kolay bir sürümü var. Bir kaç gün önce Loreal İnfallible farlardan bahsetmiştim ve kalıcı olmamalarından yakınmıştım. Bu farlarda hiç öyle bir sorun yaşamadım, 10 saatten fazla bir süre gözümde hiiiççç bozulmadan kaldılar. Bu kadarını beklemiyordum beni bile şaşırttılar ki baz felanda kullanmamıştım.


İmmortal Charcoal'ın dumanlı göz makyajları için uygun olacağını düşünmüştüm ama biraz maviye dönük bir renk bu. Böylede çok güzel ve buğday ten rengine çok yakıştığını özellikle söylemek isterim.





On and on bronze aldığım günden beri sömürdüğüm bir far. Hem kullanımı kolay hem duruşu mükemmel. 


Fırsat bulabilirsem bir kaç rengini daha almayı düşünüyorum, dolayasıyla sizlerede gönül rahatlığıla tavsiye edebilirim. Keşke daha çok rengini çıkarsalar :) şöyle güzel mat bir ten rengi, ışıltılı bir fildişi rengi sonraaa kopkoyu ışıltılı bi kahve :) Bakarsınız isteklerim bir gün gerçek olur.


Elimin üzerindeki renklerden İmmortal Charcoal'ın maviye dönük bir gri olduğunu anlayabilirsiniz.






Miktarıyla ilgili herhangi bir bilgi kutusunun üzerinde yok. 
Fiyatları 14-16 tl civarında değişiyor.
Bir çok kişinin ilgisini çekeceğini düşürek söylüyorum ki paraben türevi içermiyor.

Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ben de dün sonunda Immortal Charcoal'umu sürebildim :D Gümüşümsü füme gibi durur diye düşünmüştüm ama aynen dediğin gibi maviye dönük bir renkmiş ama çok güzeeel :) Parmaklarımla sürdüm ,yumuşacıktı ve çok kolay dağıldı . Sen de güle güle kullaan canım !

Unknown dedi ki...

teşekürler özgecim sende :) yapıları gerçekten çoookk güzel keşke yeni renkler çıkarsalar :)

Polishist dedi ki...

İmmortal Charcoal'ı eyeliner olarak sürüyorum akşama doğru hafif dağılıyor far oluyor:)