Cumartesi, Şubat 11, 2012

Rival de Loop Gel Eyeliner

Sadece Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz Rival de Loop markasının Young serisinden olan bu gel eyelinerların 3 rengi bulunmakta; mor, yeşil ve siyah.


Siyah olan tek kelimeyle harika. Pigmentasyonu, kuruma hızı, uzun süre dağılmadan kalması, rahat sürülmesi... beni kendine hayran bıraktı. Hafızam beni yanıltmıyorsa 6.90 tl gibi bir fiyatları var. Bu fiyata bundan daha iyi bir gel eyeliner bulmak mümkün gözükmüyor :) Tek kötü yanı biraz tuhaf denebilecek bir kokuya sahip olması ancak o kokuyu sadece sürerken hissediyorsunuz. Kuruduğunda asla koku hissedilmiyor.


Buzlu camdan yapılmış çok sevimli kapları var :) Plastik kapaklarının üzerinde birlikte çıktıkları koleksiyonun adı yazıyor :) Koleksiyon ürünü oldukları için kısa sürede tükenecektir almak isteyenler elini çabuk tutmalı.




Gelin görün ki bu eyelinerların mor ve yeşil olan tam bir hayal kırıklığı. İçerisinde bulunan simler! ve sedefli yapıları hiç hoş bir görüntü sağlamıyor makyajda. Pigmentasyonları çok zayif, kat kat üzerinden geçmeniz gerekiyor. Siyah olanla uzaktan yakından alakaları yok ne yazık ki :/
Farklı ışık altında swatchları böyle...






Sevgiyle kalın :)

6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ben de bunun siyahının övüldüğünü görünce gidip morunu almıştım siyah jel eyeliner ım nasolsa var diye :) Ama daha hiç kullanmak nasip olmadı . Bana metalik geldi morun görüntüsü yav simli değil aslında .

Unknown dedi ki...

aa öyle mi ben sevemedim moru ama bakalım sen sevicek misin :) ben fotoğrafları çektikten sonra elimi temizlerken simler elimin üzerinde tane tane kaldılar resmen :D o yüzden simli dedim ama haklısın metalik görüntüleride var ;)

özge dedi ki...

ilk gördüğümde yeşilini alacaktım,sonra yeşil farı aldım beğenmeyince eyelınerıda gidip almadım bu durumda iyiki almamışım:) siyah gerçekten farklı duruyor..

Unknown dedi ki...

almamakla çok iyi etmişsin gerçekten ;)

What's Next dedi ki...

şu an blogunda 10a yakın yazını okudum, anladığım esas şey sen sanırım tam bir eyeliner delisisin :D

simliler güzel gözüküyor ama gözde güzel olmadıktan sonra ne anlamı var.. rossmann gelsin diye bekleyip alakasız bir yer üsküdar'da açıldığı için gidememiş olmam da ayrı mesele yaa..

Unknown dedi ki...

what's next :D evet son zamanlarda eyelinerlara özel bir ilgim var :D

simliler öyle malesef :/ rossmann' a fırsat bulduğun ilk an gitmelisin bence :)