Pazar, Şubat 19, 2012

Pastel Full Color Likit Ruj

Pastel'in likit ruj serisinde toplam 9 renk bulunuyor. Renklerin bir kısmı yoğun ışıltı, sim(!) içerirken bir kısmı sadece ayna parlaklığı sağlıyor.


Ürün vaad ettiği gibi kusursuz bir örtücülüğe sahip, parlak ve dolgun bir görünüm sağlıyor. Ve fiyatı sadece 8.90 tl


Benim için artıları; tüm vaatlerini yerine getiriyor. Dolgun görünüm, ayna parlaklığı, mükemmel örtücülük, yapış yapış olmaması en güzel özellikleri. Aplikatörünün fırça olması uygulamada kolaylık sağlıyor.



Eksilerine gelecek olursak, pek eksiden sayılmaz ama biraz dikkatli kullanmak gerek :) Yoğun yapısı nedeniyle dudaktan taşma ihtimali çok yüksek. Verdiği yoğun ruj görünümünden rahatsız olanlarda var ama fazlasını peçeteyle alarakta rahatlıkla kullanılabilir.






Benim tercihim fotoğraflarda gördüğünüz 224 numaralı serinin en doğal pembesinden yana oldu. Bakmanızı tavsiye ettiğim renk ise 227 :) kırmızının en mükemmel tonu bence
Sevgiyle Kalın :)

7 yorum:

busesinem dedi ki...

güle güle kullan canım,bende 224 numarasını kullanıyorum,rengi çok güzel,iki dudağımın arasına peçete sıkıştırıp fazlasını alıyorum ben,yoksa dişimi boyuyor.Buna rağmen tekrar tekrar alırım ben.:)

özge dedi ki...

bende koyu renklerini çok seviyorum fakat sürmesi biraz zor oluyor taşırmamak için uğraşıyorum:)sendeki rengide çok güzelmiş.....

Unknown dedi ki...

busesinem, aynen bende fazlasını alıyorum yoksa çok abartılı geliyor gözüme :) sende güzel günlerde kullan :)

özgecim teşekür ederim, eminim sana çok yakışıyordur koyu renkleri :)

sevda s. dedi ki...

İkisi de birbirinden güzelmiş :)

Unknown dedi ki...

sevda s. teşekürleerr :)

Adsız dedi ki...

renkler cok güzelmis, güle güle kullan! : )

Unknown dedi ki...

teşekürleer :)