Cuma, Ekim 22, 2010

Avon pro to go rujlar



Bu ruj serisine tek kelimeyle bayılıyorum. Avon bütün ruj serilerini kaldırsa ve bu pro to go rujların tüm renklerini kataloğa getirse bence en güzelini yapmış olur. Renk vermeleri, yapılarını, nemlendirmelerini, kullanışlı ambalajlarını her şeylerini seviyorum. Tek sorun biraz minik olmaları ama o kadar kusur...



Benim favori renklerim baby lips (malesef artık yok) ve provocative plum.




Rose sorbette güzel bir pembe ama neden bilmem kendime yakıştıramadım bir türlü. Oyüzden hiç tam boyunu almadım.



Pink sizzle neredeyse beyaz renk, içinde sadece biraz pembelik var ve bol sim içeriyor. Bu ruju hiç tek başına kullanıp dışarı çıkmadım. Koyu renkli mat rujlarımın altına sürdüğümde elde ettiğim görüntüyü seviyorum.



Gönül rahatlığıyla tüm renklerini tavsiye ederim. Simyaser den bu kadar sevgiyle kalın...

4 yorum:

ÇıTıRTı dedi ki...

cherry glisten çok koyu dursada aslında şeffafa yakın bir renk veriyor tıpkı eski nivea cherrylerdeki gibi cherrylerin eski kokusu kalmadığı için ben lip balm gibi kullanıyorum

Unknown dedi ki...

canım siteni çok beğendim, izlemeye aldım seni.. bu arada baby lipse bayılıyorum, cherry glisten de alıyım diye düşünüyordum iyi oldu:)

Unknown dedi ki...

çıtırtı iyi fikir ;) bu arada hoş geldin uzun zamandır yoktun :)

Dnz hoş geldin bloğuma yazının faydalı olmasına sevindim :)

Mugene dedi ki...

ben de baby lips'i bir arkadaşımda görüp beğenmiştim ama onu da alamayacağım artık :( bu rujlar hakkikaten çok güzel, hele bir de ince dudaklıysan, misal ben, çok rahat oluyor sürmesi.