Pazartesi, Ekim 04, 2010

Avon Planet Spa JapaneseSake and Rice -smooting face mask-

Bu maskeyi ilk kullandığımda tek kelimeyle nefret etmiştim. Soyulan maskeleri genelde severim ama bu maske kuruyunca çok fazla sertleşiyor. Eğer yüzünüzde minik tüylere sahipseniz resmen yoluyor tüylerinizi. Çok sinir bozucu bir durum. Nemlendirme gibi bir özelliği yok, derinlemesine temizlediği söylenemez. Resmen tüy yolsun diye üretilmiş bir ürün gibi. Katalogtaysa pürüzsüzleştirici(!) maske deniyor buna.


Ben ilk kullanımdan sonra ne yapsam bu ürünü diye bir düşündüm açıkçası. Bir daha asla yüzümün tamamına sürmeyeceğim kesindi. Aklıma siyah noktalar üzerinde denemek geldi. Daha önce yorumladığım Nivea nın T bölgesi için kullanılan bantlarına bir alternatif olabilirmiydi acaba?

Bence kesinlikle olabilir. Hatta daha bile güzel olur. Nedenlerine gelince, bahsettiğim bantları kullanırken çok dikkatli olmak gerek, eğer yapıştırırken arada bir hava boşluğu bırakırsanız, üründen hiç bir şekilde verim alamıyorsunuz. Bu maskede öyle bir sorun olmuyor beyaz renkli ve krem kıvamında bir ürün, sadece sürüyorsunuz ve kurumasını bekliyorsunuz. Soyma işlemine gelince bantlarla aynı şekilde yavaşça ve dikkatlice kaldırıyoruz oldu bitti. Fiyat açısından düşünürsek Nivea nın 6 tane bant içeren bir kutusuna 14 lira verirken bu ürünü 8 liraya temin edebilirsiniz, 75 ml olduğu için kolay kolay bitmiyorda. Peki sen hangisini tercih ederdin derseniz, valla ikisinide evde sürekli bulunduruyorum. Hangisi elime gelirse onu kullanıyorum, benim için bir farkı yok.


Tüm sorularınız için buralarda olucam, tekrar görüşene dek sevgiyle kalın...

5 yorum:

Blush dedi ki...

Çok mantıklı bir yöntem olmuş. Elerine sağlık.

Unknown dedi ki...

teşekürler.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Bu üründen bende de var ama hiç kullanmamıştım henüz bu yazıyı okuyunca kullandım kesinlikle tüm yüze kullanılmaması konusunda katılıyorum. burun çevremdeki siyah noktaları gayet güzel temizledi ayrıca soyması çok zevkli :) ben bunu uyguladıktan sonra burun çevreme loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı tonik sürdüm birkaç hafta bu şekilde denemeyi düşünüyorum belki kocaman gözeneklerime ve siyah noktalarıma etkisi olur:))

Unknown dedi ki...

ezgi gelişmeleri bana anlatmayı unutma emi ^_^ evet soyması gerçekten zevkli hehe

se2na dedi ki...

Bunun içinde japonların geleneksel içkisi sake varmış doğru mu acaba?