Cumartesi, Ağustos 01, 2009

OLAY Complete Care gece kremi

şimdiye kadar kullandığınız cilt bakım ürünlerinden, hiç birini beğenmediğiniz marka hangisi diye sorsalar hiç düşünmeden OLAY derim. Tüm samimiyetimle söylüyorum ürünler ya etkisiz eleman gibi hiçbir etkisi yok ya da cilde aşırı zarar veriyor. şimdiye kadar köpüren temizleme mendillerini, gentle cleansers temizleme jelini, güzellik losyonunu, ışıltı verici kremini ve son olarak bu gece kremini kullandım.




köpüren temizleme mendilleri ve temizleme jeli hiç bir etkiye sahip değil cildi kirden ve makyaj kalıntılarından arındırıp duru bir görüntü vaad ediyorlar ancak yüzümü bebek şampuanıyla yıkasam daha arınmış bir görüntü elde edeceğim kesin:P güzellik losyonunu 5 gün kadar kullandım özellikle alın bölgemde olmak üzere kızarıklık ve pütürlü bir görüntüye neden oldu. ışıltı verici kremi bir arkadaşımda kullandım hayatımda ilk kez yüzümde komedonlar oluştu.
Gelelim bu son maceram, complete care gece kremi. şimdiye kadar kullandığım ürünlerinden en zarar vereni ne yazık ki buydu. sadece 3 gün kullandım. 3. günün sabahı yanak bölgesinde inanılmaz bir kaşıntı ve yanma hissi ve doğal olarak kızarıklık... yüzümü neyle yıkarsam yıkıyayım 1 hafta boyunca bu şikayetlerim geçmedi. bir haftanın sonundada 3 adet komedonu hatıra bıraktı bana :S hassas bir cildim olmamasına rağmen bu etkilere maruz kaldıysam diğer türlü nolurdum acaba
bir daha olay ürünlerini bırakın kullanmak görmek bile istemiyorum. ama anlayamadığım bir şey var bir mağazaya girdiğimde satış elemanlarına şu ürünü istiyorum dediğimde direk olarak yok o ürün pek iyi değil size OLAY dan bişey verelim diyorlar. defalarca kez aynı şeyi yaşadım ya satış elemanları ellerinde kalan ürünü satmaya çalışıyor ya da OLAY gerçekten göz boyama konusunda çok başarılı.
postu bitirmeden önde tekrar söylemek istiyorum. yorumlarım tamamıyle kendi deneyimlerime dayanmaktadır. bununla birlikte sadece kendim değil yakın arkadaşlarım, yengem ve kuzenlerimle birlikte kullanıp gözlemlediğimiz etkileri siz değerli okuyucumlarla paylaşıyorum. bahsettiğim ürünleri kullanıp çok memnun kalanlarda olabilir. lütfen yorumlarını esirgemesinler, her daim her türlü eleştirilerinize açığım.
tekrar görüşene dek bakımlı ve sevgiyle kalın:)

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Ben de geçen sene nemlendiricisini kullanmıştım,ama istediğim performansı alamayınca bıraktım.
Temizleme mendilini de arada sırada kullanıyorum.

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Ben bu marka ürünlerini set halinde aldım yüz temizleme jeli,göz altı kremi,ışıltı veren spf li kremi ve tonigi ama hiç birinden memnun aklmadım çok şişirilmiş bir marka hele gözaltı kremi bir sürü yağ bezesi yaptı gözaltlarımda ışıltı veren kremi resmen sim içeriyor yani ışıltıdan kasıt simler ve yüzümde komodenler oluşturdu .
Yüz temizleme jelini ise yüzümden bir türlü arındıyamıyordum ne kadar durulasamda yüzümde hep kaygan ve yağlı bir tabaka bırakıyordu tam anlamıyla fiyasko ama memnun olanlarda çok ama bana göre asla değil belki kuru ciltler memnun kalabilir

Unknown dedi ki...

haklısın esra komedon oluşturması insanı resmen sinir ediyor üstelik kolay kolayda geçmiyor. simlerse şaka gibiydi;)

Adsız dedi ki...

simyaser bu markanın ürünlerinde bol miktarda niacinamide maddesi bulunuyor aslında cilt için çok faydalı.senin bu ürüne alerjin olabilir diye düşündüm;)

Unknown dedi ki...

gizemel ewt olabilir aslında ama öyle kolay kolay alerji olan bir insan olmadığım için hiç aklıma gelmedi :( gerçektende kızarıklık ve kaşıntı sadece bende ve yengemde oluşmuştu ama komedonlar kuzenlerimdede vardı:( peki canım bu madde diğer hangi markalarda bulunuyor acaba??

Adsız dedi ki...

cnm valla vivatinell in akneli ciltler için ürünlerinde de var bildiğim kadarıyla
ürün alırken içerik kısmına bakarsan yazıyor orada zaten;)