Pazartesi, Aralık 31, 2012

The Balm Blend a Hand Tapered - Fondöten Fırçası



İlk olarak bu fırçadan başlamak istedim çünkü benim almadan önce en çok merak ettiğim fırça buydu :)
Daha çok MAC 138 benzeri, kontür yapmaya uygun bir fırça olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. Kılları tamamen sentetik, hani şu pek tercih etmediğimiz yassı fondöten fırçalarının kılları gibi. Onlardan farkı ise şeklinin yuvarlak ve konik olması. Bu farklılık fırçaya muhteşem bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dairesel hareketlerle yüzünüze uyguladığınız fondöten ya da kapatıcıyı istediğiniz gibi dağıtabiliyorsunuz. 


Ben ilk kullanımdan önce, fırçanın boyutunun biraz küçük olması sebebiyle fondeten uygulamasında beni uğraştırır diye düşünmüştüm; ancak kullanınca anladım ki gayet pratik bir uygulama sağlıyor.
Fırça fondöteni emmediği için ürün ziyan olmuyor ve beni şaşırtan bir özelliği ise oldukça yoğun yapılı bir fondöteni bile incecik sürebiliyor. Gerçekten çok beğendim.


Bugüne kadar fondöten uygulamalarımda hiç bir fırça ya da süngerden memnun kalmayıp kaderime boyun eğmış ve parmaklarımla uygulamaya devam etmiştim ancak bundan sonra The Balm'ın bu fırçası bana eşlik edicekmiş gibi görünüyor.  
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.
Ben %40 indirimle 15 tl ye aldım.
En kısa zamanda ikinciyide almayı düşünüyorum :)
Sevgiyle kalın

1 yorum:

bahar tuz dedi ki...

mini bir duo fiber fırçası diyebilir miyiz?