Çarşamba, Ekim 31, 2012

The Body Shop All In One Allık - 02 Ginger -

The Body Shop'un son çıkardığı all in one makyaj serisindeki tüm ürünleri denedim, içlerinden en beğendiğim allıkları oldu :) 




Benim başlangıç olarak seçtiğim renk, ginger. Altın ışıltılı şeftali rengi olarak tarif edebilirim sanırım.
Bir çok cilt tonuna yakışabilecek bir allık; ancak ışıltı sevmiyorsanız tavsiye etmem. Yüzünüze ışık vurduğunda tüm ışıltılar kendini belli ediyor ama Nars super orgasm kadar çılgın ışıltılar değil.




The Body Shop'un klasik serisindeki allıkları için yapılan olumsuz yorumlar, bir türlü fırçaya alınamamaları ve renk vermemeleriydi. Bu serideki allıklarda bahsettiğim tüm sorunlar ortadan kaldırılmışlar.

Beni en etkileyen özelliği ise kalıcılığı oldu. Ben sabah 7'de makyaj yapıp akşam 7 civarı makyajını temizleyen bir insanım. Bu 12 saatlik süre içinde eğer tazelemezsem eve döndüğümde allığım çoktaan uçup gitmiş olur. Şimdiye kadar sadece bir kaç allık yüzümde akşama kadar durmayı başardı onlardan biride budur ;)


Ürün miktarı 4 gram, fiyatı 25.90tl.
Bir bakın derim ;)
Sevgiyle kalın.

2 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Rengi, duruşu çok hoş güzel günlerde kullan.
TBS all in one serisinde ışıltısız allık yok mu??

Unknown dedi ki...

melal teşekür ederim :) yanılmıyorsam seride 7 renk seçeneği mevcut ve bunlardan 2 tanesi ışıltılı diğerleri tamamen mat. Mat olanlardan MACARON(01) ve MARSHMALLOW(04) renklerine bakmanı tavsiye ederim ;)