Cumartesi, Ağustos 18, 2012

Lush R&B Hair Moisturiser


Yine bir Lush ürünüyle karşınızdayım bugün :)
Malesef ki saç mevzusu tam anlamıyla bir sorun benim için. Kalın telli, oldukça sert ve yıka-çık haliyle gün içinde kullanamıyacağım kadar şekilsiz saçlarım var :/ Malum bazı şeyler genetik, ne yapsak değiştiremeyiz ama elde var olanı daha iyiye götürmek için elimizden geleni yapabiliriz ;) 

Size tavsiyemdir! 
Benim gibi gün içinde kolaylıkla elektriklenen, banyodan sonra taranamayan, maşa-düzleştirici ya da benzeri bir ürünle işlem görmeden adam olmayan, bu kadar problemi azmış gibi bir de hemen yıpranan saçlara sahipseniz koşun bu ürünü deneyin derim. İlk etapta gidip tam boyunu alın diyemem tabi,  kullanamıyacağınız 100 gramcık bir ürüne niye gidip 40 lira veresiniz. Ondan ziyade Lush'a yolunuz düşerde girip bir iki sabun alayım derseniz bu ürününde testerını alınız ;) Muhtemelen bir hafta sonrada tam boyunu alırsınız zaten. 


Ürünün bende farkettiğim etkileri şöyle,
-saça müthiş bir elastikiyet kazandırıyor, hal böyle olunca koparak dökülmeler yok denecek kadar azalıyor, banyodan sonra saçları taramak oldukça kolaylaşıyor.
-yazının başında belirttiğim gibi çok şekilsiz saçlara sahibim, dağınık dalgalarım gün içinde artan elektriklenmeyle birlikte benim sinir katsayımı arttırabiliyor. Bu ürün o dalgaları bir şekle sokuyor, elektriklenme söz konusu bile olmadığı için, saç şeklini gün boyu koruyor.
-saça farkedilir derecede parlaklık veriyor.

Nasıl kullanıyorum?
Ürün oldukça yoğun yapıda olduğu için kuru saça uygulamak pek doğru bir seçim olmuyor  
Banyodan sonra fazla suyu alınmış saça fındık büyüklüğünde bir parçasını yedirip saçlarımı kurutuyorum 


Bildiğiniz gibi Lush kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmesine karşı olan bir marka ;) İçerik konusunda tereddütte olanlar için hatırlatmam gerekirse, ürün paraben türevi içermediği gibi içerisinde bulunan eser miktarda parfüm ve alkol dışında herhangi bir kimyasal içermiyor.

Lush'ın sayfasından ürünü inceleyip dilerseniz satın alabilirsiniz.

Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

özge dedi ki...

canım çok iyi oldu bu yazın dudak peelingi almak istiyordum bu markadan ama tek ürün için alışveriş yapmak işime gelmiyordu benimde dalgalı saçlarıma iyi gelecek bence:)

Unknown dedi ki...

özgecim bencede ;) dudak peelingi çok beğeniliyor yanınada bu saç kremi çok iyi gider ;)

MelonunOjeleri dedi ki...

Aklımda alıcağım :D