Pazartesi, Ağustos 20, 2012

Karmakarışık Ayakkabı Alışverişi :)

Son zamanlarda neden bilmiyorum ayakkabı ve çantaya sarmış durumdayım :)

Almak istediğim bir kaç ayakkabı daha var onlardan sonra duracağım inşallah :D

En son aldıklarımı bu yazıda toplamak istedim bakalım beğenicekmisiniz.


Aynı ürünün farklı renklerini alma huyum sadece kozmetikte değil kıyafet ve ayakkabı alışverişlerinde de geçerli malesef :) De facto dan modelini çok beğendiğim bu ayakkabıların iki renginide aldım bunun dışında bir de pudra pembesi vardı, almayı düşünenler varsa kızılaydaki iki şubesinde de hala bulunmaktalar. Fiyatlarıda çok uygundu fişini atmışım ama sanırım 35.90 tlydi


Converse koleksiyonuma bu güzelleride eklemiş oldum trendyol.com sayesinde :) Çok rahat oldukları söylenemez ama modelini çok beğendim. Taba renkli çantalarla çok uyumlu oluyor, yakında kombin yapıp blogta yer verebilirim belki ;) Bunlarında fiyatları 89.90 tl idi, muhtemelen trendyolda yine yer edinecektir takip etmenizi tavsiye ederim.


Yine aynı model farklı renk ama ne yapayım iki rengin arasında bir seçim yapamadım :) İyi ki de yapmamışım çünkü inanılmaz derecede rahatlar. Dış görünüşlerinde hiç öyle bir hava yok giyince şaşırıyor insan. Tam renklerini yansıtamadım malesef :/ soldaki daha canlı bir hardal sarısı sağdaki bej gibi çıkmış ama aslında çok tatlı bir pudra pembesi. Markaları By Amy's fiyatları 64 tl idi.


Ve son olarakta yine trendyol.com dan bu babetleri kaptım geçtiğimiz haftalarda. Genel olarak Bambi babetlerini seviyorum ancak bunları sevemedim, pek rahat değiller. Almayı düşünenlere tavsiye etmem.

Bugünlükte benden bu kadar
Sevgiyle kalınn :)

4 yorum:

özge dedi ki...

hepsini güle güle giy canım:) converse in boğazlı olmayanlarını giyemiyorum ben bu çok güzel görünüyor ama rahat edemiyorm :( bende renkler arasında kararsız kalan biriyim:)

Artemis-Tanrica dedi ki...

Hepsı cok gzl canım gule gule gıy .)

onorr dedi ki...

Hepsi çok güzel, en çok ilk fotoğraftakileri beğendim. Güle güle giy :)

Unknown dedi ki...

özgecim çok teşekür ederim :) bende boğazlı olanlarda rahat edemiyorum biliyor musun :)

Artemis-Tanrica çok teşekürler :)

Onur, beğenmene sevindim teşekür ederim :)