Cuma, Ağustos 21, 2009

she powder me sweet allık

uzzuuuuunca bir aradan sonra tekrar merhaba!
ne zamandır yazamasamda aklım hep bloğumda, hiç uğramadığımı sanmayın sakın.
her ne kadar şu sıralar makyaj yapamasamda dolabımda boynunu bükmüş usulca bana bakan şirinlerime dayanamıyorum ara sıra çıkartıyorum aynanın karşısına, sürüp sürüştürüyorum. işte o şirinlerden biride bu. İnsan dolabında şu allığı görürde sürmek için can atmaz mı? :)
she nin far ve göz kalemi dışında bütün ürünlerini severim, hele de bu allığa bayılıyorum. rengi, simlerinin oranı, kalıcılığı, tende dağılımı yani tam 4-4 lük bir allık. normalde simli allıklara karşı bir ön yargım var kendime yakıştıramam bir türlü ama buna bayılıyorum.
kutusunun şekerliğinden bahsetmiyorum bile...:)


parmakla azıcık alınıp elin üstüne sürülmüş hali. alttaki resimde simler daha belirgin. Bu arada bendeki 2 numara peach rengi.

6 yorum:

Smmyy dedi ki...

canım bende de bu rengi var.. çok severek kullanıyorum. o kadar allık var ama sevdiğimden bunada sıra geliyo :D gerçekten güzel

Unknown dedi ki...

sevilmeyecek gibi değil ki smmyycim diğer allıkların içinden 'ben burdayım beni sür beni sür' diyor:D bide 3 no bronz rengini denemeyi düşünüyorum bakalım o nasıl çıkıcak

Unknown dedi ki...

bende de var yeni aldım :)))

Unknown dedi ki...

iyi günlerde kullanın:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

yaa ben buna bayılıyorum bende 3 rengi de var pink de güzel ama peach daha güzel. bronze rengini pek kullanamadım çok ışıltılı daha çok aydınlatıcı olarak kullanıyorum elmacık kemiklerimin üstüne :) carrefourda anneler gününde %50 indirim olunca she standını toplamıştım da bütün rujları allıklar filan :))

Unknown dedi ki...

bende bu yazımı yazdıktan sonra pink rengini almışım ama bronze almamışım nedense.. she ürünlerini seviyorum bende ah bide mor rimelini bulsam çok güzel olcak :)