Pazartesi, Ağustos 31, 2009

Nivea T bölgesi temizleyici bantlar

Yüzümde beni uğraştıran, gördüğümde rahatsız eden tek şey; siyah noktalar...
Daha öncedende bildiğiniz gibi kolay kolay sivilce yapmayan yağlı bir cildim var ama burnumdaki siyah noktalarla başım dertte. Pek çok ürün deniyorum bu sorunum için son denediklerimden biride bu.


Öncelikle şunu söylemeliyim çok pratik bir ürün yani yoğun olduğunuz zamanlarda; buhar banyosuydu, siyah nokta aparatıydı uğraşamam dediğiniz zamanlarda elinizin gidebileceği ilk ürün. Paketin içinden 2 adet çene için 4 adette burun için bant çıkıyor. Yüzünüzde uygulamak istediğiniz bölgeyi ıslatıp yapıştırıyorsunuz. 15 dk öylece bekliyorsunuz.
Bu süre içinde bant setleşiyor burnunuz alçıya alınmış gibi hissediyorsunuz:) son adımda bantı kaldırıcaz. Çok dikkatli olmak gerekiyor yani üründen yeterince verim almak için en önemli kısım bantı kaldırma kısmı. Ağda bantları gibi hızlıca çekilmemeli, olabildiğince yavaş ve sabırlı hareket etmek gerek. Sonuç başarılı %100 olarak kurtulamıyorsunuz siyah noktalardan elbette ama en az %80 ine veda ediyorsunuz. Kısacası zamanı kısıtlı olanların kurtarıcısı...

14 yorum:

serrose dedi ki...

ben severek kullanirdim ta ki bi yerlerde gozenekleri buyuttugunu okuyana kadar :(

Roxelanne dedi ki...

paylaşım için teşekkürler, ben hızlı çekilmesi gerek diye biliyor ve öyle yapıyordum, artık yavaş çekeceğim:)

Rumeysa dedi ki...

dah önce başkalrından pek memnun olmadıklarını duymuştum o yuzden hep elıme alıp gerı bıraktım su bantları ama deneyecegım bu sefer..;)

Unknown dedi ki...

serrose siyah nokta temizleme ürünlerinin çoğu ne yazık ki gözenekleri büyütüyor:( helede böle temizleme bantı, temizleme aparatı gibi siyah noktaları zorla yerinden çıkartan ürünler ama siyah noktalı bir burna katlanamayacağım için her çeşitini kullanıyorum malesef:( ama özen gösterdiğim bir durum var ki o da bu ürünleri kullandıktan sonra oluşan o temiz görüntüyü uzun süre devam ettirmek için cildime olabildiğince iyi bakmaya çalışıyorum. umarım ilerdede büyüyen gözeneklerimle uğraşmak zorunda kalmam.

roxelanne bu bantların uygunlama yöntemi başarısını çok etkiliyor deneye deneye bende yavaş çekilmesinin daha iyi olduğunu fark ettim:)

rumeysa evet çoğu kişi memnun olmadıklarını söylüyor hatta bende ilk denememde hiç memnun kalmamıştım ama daha sonraki kullanımlarda anladım ki bantların yapıştırılması, bekletme süresi, çekmesi gibi unsurlara ne kadar dikkat edilirse üründen o derece verim alınıyor. kesinlikle ağda bandı gibi muamele edilmemeli bu bantlara:) umarım sende memnun kalırsın.


yorumlarınız için teşekkürler:)

DERYA dedi ki...

ben hiç memnun kalmadım kullandığımda,tavsiye etmiyorum açıkcası...

Unknown dedi ki...

derya kullanım şeklindende kaynaklanmış olabilir bu memnuniyetsizliğin ama tabi herkesin kendi görüşü:)

Özge dedi ki...

Merhaba;)
Blogunu yeni gördüm ve çok sevdim. Siyah nokta için bir arkadaşım Gutto'nun siyah noktalar için olan ürününden çok memnun kaldığını, siyah noktaları bitirdiğini söylemişti. Aklında olsun senin de bu ürün;)

Unknown dedi ki...

meraba canım hoşgeldin sefalar getirdin :)) sorma ben bu siyah noktalardan neler çekiyorum:( dur ben bakıym bir de o ürünü araştırayım denemediğim şey kalmadı nasılsa...

zivizivi dedi ki...

simyasercim, siyah nokta aparatı dediğin nasıl bişey? benim de en büyük sorunum onlar:( bi yerde şırıngayı iğnesiz şekilde siyah noktaların üstüne bastırınca çıkarıldıklarını duymuştum onun gibi bişey mi bu aparat acaba? işe yarıyor mu peki?

Unknown dedi ki...

zivizivi canımcım yarın bu konuyla ilgili bir yazı yazarım senin için hem daha açıklayıcı olur hem de foto eklerim. görüşmek üzere...

zivizivi dedi ki...

teşekkür ederim canım benim :D bekliyorum o zaman...

B. dedi ki...

Simyaser, bu Gutto neymiş araştırabildin mi?

chemengineer dedi ki...

merhabalar, az önce siyah nokta bandını uyguladım, daha önceleri hızlı çektiğim için verim alamıyordumi bu sefer ıslak burnuma dikkatlice yapıştırdım hava kabarcıkları kalmayacak şekilde, sonrasında kurumasını bekledim ve bir ucundan bandı çok yavaş çektim, çekme aşamasında bile yağ kir ve siyah nokta namına ne varsa banda yapışık ama burnunuzdan kurtulduğunu görebiliyorsunuz, çok yavaş çekmek lazım ki siyah nokta banttan ayrılmasın, sonrasında gözenekleri sıkılaştırmak için bir ton işlem var onları uygulayarak gözenek büyümesi derdinden kurtulabilirsiniz, benim aradığım bu yöntemi tüm yüzümüze hatta siyah nokta çıkan cildimizin tamamına ekonomik yöntemlerle nasıl uygularız ? yulaf ezmesi ve yoğurt limon karışımı okudum bir başka sitede ama siyah nokta bantları gibi etkili çözüm verirmi bilemiyorum ..

Adsız dedi ki...

şimdi hangi markanınkini alsam diye bakınıyorumdum bu yazınızı gördüm ve nivea almaya karar verdim bakalım nolucak :)