Pazar, Ağustos 02, 2009

göz kalemleri-2-

Acil olarak bir yere yetişmem gerektiğinde her daim kurtarıcım olurlar. Göz kapağımın altına üstüne sürer far gibi dağıtır, fazlalıkları alır ve bitiririm göz makyajımı. Tabi ki göz içine siyah kalemimi sürmeyide unutmam:)



ama her göz kalemiyle bunları yapmak ne yazık ki mümkün olmuyor. ya sürdüğünüz yerde istediğiniz gibi dağılmıyor ya da daha siz dağıtıp düzeltmeden o kendi akıyor bile(burda biraz abarttım galiba:D) bu konuda en başarılı bulduğum göz kalemi cecile all day performance kalemi elbette ama bugün performansı cecile kadar iyi olan bir başka kalemi anlatmak istiyorum.




kajal waterproof göz kalemi. Ne yazık ki her yerde bulunabilen bir marka değil bu. küçük kozmetik mağazalarında ya da real, kipa gibi marketlerin kozmetik reyonlarında bulunabiliyor 2,5 lira gibi uygun bir fiyatta. Kendisinden beklenmeyecek bir başarıya sahipler. Dağılma, bulaşma vs. vs. yok. çok simli değiller gün içinde rahatlıkla kullanılabilir. tek bir kötü yanı var göz içine çekilmiyor. eee napalım canım o kadarda oluversin:)




diğer bir kalem de she nin ama kajal için söylediklerimi ne yazık ki bunun için söyleyemeyeceğim. o kadar büyük simleri var ki göze kaçtımı resmen ağlatıyor. özellikle benim gibi lens kullananlar ne demek istediğimi anlayacaktır. kajal ın kalemlerinde sim yok ama sedefli bir yapıları var. hani şu bildiğimiz flormarın kalemleri gibi mat değil. onunla beraber fotoğraf çektim ki ne demek istediğim anlaşılsın.
bu fotoğrafları çekerken bir şey gözüme takıldı, son kullanma tarihleri... kajalda 36 ay iken she ve flormar da 24 ay. bu sizin için bir artı mıdır eksi midir bilmem ama benim gibi evi depolama merkezi gibi görenler için kocaman bir artı.
bir de yarın yazacağım yazı hakkında kopya vereyim. fotoğrafta gördüğünüz kajal ın 12 nolu kalemiyle uyum içinde dans eden en sevdiğim yeşil ojem yarın sizlerle olucak:)
tekrar görüşene dek sevgiyle kalın...

7 yorum:

ozerella dedi ki...

Kajalın kalemlerini bende seviyorum.No:12 çok hosuma gitti:)

Unknown dedi ki...

beğenmene sevindim canım :)

serrose dedi ki...

hic denemedim kajal i not almam gerek :)

Unknown dedi ki...

serrose kesinlikle denemelisin, memnun kalıcağına eminim:)

Özge dedi ki...

Oje yazını da okudum, hakikaten 12 numarayla çok uyumlu yahu, şaştım kaldım;)

Unknown dedi ki...

:D azıcık uyum meraklısıyımda canım evde boş kalınca açıyorum gardrobu hangi ojeyle hangi bluzum uyuyo hangi göz kalemiyle hangi elbise daha uyumlu inceliyorum :)) ehhea deli miyim neyim:)

Unknown dedi ki...

merhabalar
üniversitedeyken kajalın turkuaz mavisi kalemini almıştım bir kaç tane iyiki çok almışım çok memnunum ama şimdi bulamıyorum sitesi de kapalı sanırım ulaşılmıyor nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim