Pazar, Ekim 28, 2012

Nars Mata Hari Allık



Tartışmasız en sevdiğim allıklarımdan biri :)
Mata Hari'yle tanışmamız bundan iki sene öncesine dayanıyor. Benim Nars standından aldığım ilk üründür kendileri. Bu iki sene içinde makyajla ilgili yeni deneyimler kazandım, bir çok ürün denedim, belki makyaj zevkimde beklentilerimde değişti ama bugün ilk ürünümü alıcak olsaydım yine Mata Hari'yi alırdım :)




François Nars bu allığı eser miktarda kırmızılık içeren pembe olarak tanımlamış ve ismi için 1.Dünya Savaşı yıllarında dansçı kimliğinin ardında Almanya için çalışan casusun adı olan Mata Hari'yi seçmiş. İtiraf etmeliyim ki Nars'ın ürünlere verdiği isimler ve bunları ürünlerin niteliğiyle bağdaştırması benim markaya daha çok yönelmemi sağlıyor. Bir çok makyaj sever gibi ...


Allık şimdiye kadar kullandığım en pigmentli allıklardan biri. Çok hafif bir elle, doğal kıllı fırçalarla, azar azar sürerek istediğim allık görüntüsüne kavuşabiliyorum. 
Gün içinde yüzünüzde rengi değişen allıklardan biri değil ( şükürler olsun :)


Bu allığı bu kadar sevmemde en büyük etken, hafif bir elle oldukça doğal durması. Elimin üzerindeki swatchlarda da bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. 




Swatchlar böyle :)
Nars allıklar 4.8 gram, Türkiye fiyatı 73tl. 
Sevgiyle kalın...

2 yorum:

özge dedi ki...

canım buğday tenli olduğun için çok yakışıyordur bu ton sana:)

Jsjs kdksks dedi ki...

Ben de begendim rengini :))