Salı, Ocak 11, 2011

Nivea Volume Shine Ultra Glossy Lipsticks



Yine, yeni, yeniden bir ruj yazısıyla karşınızdayım. Ama öyle böyle değil ben bayılıyorum bunlara. Bir kozmetik aşığı olarak :D almak için can attığım bir sürü ürün oldu, bir çoğunu aldıktan sonra hevesim kaçtı tabi :) ve dolabın ücra köşelerinde yerlerini aldılar ama sadece bir rastlantı sonucu aldığım bu rujlar sabahları beni sür beni sür diye aklıma düşüyorlar :)





Önce kaplarının şeker ötesi renklerine vurulup daha sonra elimde deneğimde sheer yapılarını beğenip almıştım. Kim derdiki bu kadar seveceğim... Sitesinde de ruj değil gloss olarak geçiyor bu ürün, rujdan çok daha parlak bir görüntü veriyorlar.




bendeki renkleri kırmızı olan 07-pomegranate ve pembe-kahve olan 04-toffee. En yakın zamanda 01 ve 03 pembe tonlarınıda denemek istiyorum. Bu iki renkte her cilt tonuna gidebilecek çok hoş renkler.



Fotoğraf çekerken ışıktan dolayı renkler bir tuhaf geldi gözüme bende hangisini koyacağıma karar veremeyip hepsini koydum :D ama en üstteki swacthların orjinaline en yakın olduğunu söylemekte fazda var ;) Sevgiyle kalın güzeller görüşmek üzere...



1 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

renkler çok canlı ve güzel gözüküyor, güle güle kullan cnm :*