Pazartesi, Kasım 09, 2009

Avon süper curlacious maskara

Avon bu rimelin reklamını öyle bir yaptı ki almasaydım meraktan çatlardım heralde, son zamanlarda öyle ki kafamı nereye çevirsem bu rimelle ilgili bir şeyler görmeye başlamıştım. İyi ki de almışım diyorum şimdilerde çünkü çoook beğendim.



Hele de fırçasının kıvraklığı rimeli çok kullanışlı hale getiriyor, bir çok markada bir çok kıvrık fırçalı rimel bulmak mümkün tabiki ama bu şimdiye kadar denediklerim arasında en kullanışlısı. Etkilerine gelince, çok doğal duruyor asla topaklanma yapmıyor ve pütür pütür bir görüntü vermiyor, kirpikleri iyi uzatıyor amaaa dolgunluk konusunda daha iyi olabilirdi bence ama gene de benim için yeterli. Temizlemeside oldukça kolay olmasına rağmen gün içinde asla akma bulaşma pul pul dökülme olmuyor.

Tanıtımlarında da duymuşsunuzdur en büyük vaatleri kirpikleri kıvırması. Gerçektende bu konuda başarılı alttaki fotoğrafta hiç bir kirpik kıvırıcı alet kullanmadığım halde benim dümdüz kirpiklerimi gayet güzel kıvırdı. Son olarak tek kelime söyleyebilirim bu rimel sayesinde, avon süper shock maskaranın pabucu dama gitti.

not1: rimelin fırçasınıda defalarca kez çektim buraya ekliyecektim güya ama hiçbir fotoğrafında net çıkmamış. sırf fırçanın fotoğrafıda olsun diyede burda görüntü kirliliği yapmak istemedim. üzgünüm:(
not2: fotoğraflar rimel sürüldükten 3 saat sonra çekilmiştir;)
not3:1. fotoğraf bir, 2. fotoğraf 2 kat sürülmüş halidir.

Tekrar görüşene dek sevgiyle kalın...

13 yorum:

Pebbles dedi ki...

Merak ediyordum yorumladığın iyi olmuş en kısa zamanda alıp deneyeceğim :)

Eylül dedi ki...

Bende mi alsam acaba,zaten merak ediyordum bu rimeli,fotoğraflarındaki hali gayet güzel bence :)

ebvatathemua dedi ki...

Gerçekten de uzatmış ve kıvırmış kirpikleri, güle güle kullan canım..

Adsız dedi ki...

İyi günlerde kullan:)Bende bloğumda yazmıştım ama ben beğenmedim :(

Unknown dedi ki...

pebbles şimdiden iyi günlerde kullanman dileğiyle cnm.

moda sokağı bi dene bence cnm öyle kullanılmayacak bir rimel değil tavsiye ederim.

ebvatam sen beğendiysen tamamdır bu rimel zaten teşekkürler canım.

tatlı cadı teşekkür ederim, şimdi baktım bloğuna canım süper shock u tercih ediyosun heralde evet o da güzel bir rimel ama kıvırması ve uzatması yönünden benim oyum super curlacious'a ;)

kardelen dedi ki...

bende çoktandır merak ediyordum bu rimeli nasıldır diye iyi yapmışsın almakla çok güzel oluş kirpiklerin bende almayı düşünüyorum...

pembe fiyonk dedi ki...

avon rimellerinden kullandım ama memnun kalmadım.ön yarıgılıydım bu rimele karşı.şimdi post'unu okuyunca fikrim değişti diyebilirim denemekte fayda var:)
güle güle kullan canım.

Unknown dedi ki...

leydielif sağol tatlım kesinlikle denemelisin

pembe fiyonk teşekkürler, bende çok önyargılıydım ama avon bu kadar çok reklam yapınca tutamadım kendimi denedim bende.

Aphraell dedi ki...

Bence o kadar çok kişi almış ki rimelden stokta kalmamış :) Meraktan ve ihtiyaçtan sipariş verdiğim rimelim (yazını okuyunca iyi ki de almışım dedim) stoklarda olmadığından gelmedi, çok da heves etmiştim :(( Aynı şey alttaki yazıdaki eyeliner için de geçerli, bir sonraki siparişimle gelicekler inşallah *_*

duyqş dedi ki...

Bugün yaptığım araştırmanın sonucu olarak beni çok üzen bazı şeyler öğrendim.Bazı kozmetik ürünleri ne yazık ki hayvanlar üzerinde deneniyormuş ama emin olun bu sizin tahammülünüzün çok daha üzerinde kötü deneyler lütfen attığım postu okuyup okuyucularınızıda yönlendirirseniz çok sevinirim.

http://benidinlermisin.blogspot.com/2009/11/hayvanlar-uzerinde-yaplan-kozmetik.html

Chilek dedi ki...

Avon bana alerji yapıyor:(

B. dedi ki...

Ben de bunu kullanıyorum.

Çıkarırken bioderma sensibio h2o kullanıyorum ama her çıkarışımda bir - iki kirpik dökülüyor. Ürünlerden bağımsız bu dökülme, teknikten kaynaklanıyor çok mu bastırıyorum acaba temizlerken? Gözü kapatıp yukardan aşağı hareket ediyorum yanlış mı sence? üzülüyorum kirpik kayıplarına.

Bir de Avon'un ürünleri hayvanlar üzerinde test ediliyor mu? Katalogunda hiç bir ibare yok, hayvanlar üzerinde test edilmediğine dair :( Gitsin alışveriş zevki, gelsin suçluluk hissi.

Unknown dedi ki...

B. canım ben rimelimi çıkarırken temizleyici döktüğüm pamuk diski gözümü kapatıp kirpiklerimin üzerine koyuyorum ve biraz böyle bekliyorum (tahminen 10-15 saniye) böylece rimel yumuşamış oluyor, sonrasında çok zorlamadan aşağı çekiyorum pamuğu, 2 kere tekrarlıyorum bu işlemi. Bu yöntemle gereksiz kirpik kayıplarının biraz olsun önüne geçebiliyorum.

Avon ve Oriflame hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını açıklamış markalardır ;) içi rahat olsun.