Çarşamba, Ekim 28, 2009

Özledim Bloğumu yaaf

Nasıl özledim bloğumu nasıl anlatamam. Ama şu yoğun tempoyla başa çıkabilmek adına bloğuma yalnızca uzaktan bakabiliyorum:( Bir ara kapatsam mı felan diye düşündüm ama yok ıı-ıı ben onsuz yapamam ki. Sık güncellemesem bile aslında bloğum için çalışıyorum ben yeni yeni ürünler deniyorum, yeni pratik fikirler öğreniyorum vakit bulunca bunuda yazarım diyorum:) Yani simyaser in dönüşü muhteşem olacak anacım bekleyin:))
Yokluğumda bana ulaşan, arayıp soran, nerelerdesin zuzu demeyi unutmayan dostlarıma çoook teşekkürler.
veee son olarak özeldende bana ulaşabilmeniz ve her türlü soru ve sorunlarınızı yöneltebilmeniz için beni şu adreslerde bulabilirsiniz.

simyaser1@gmail.com

simyaser@hotmail.com

Tekrar görüşene dek sevgiyle kalın...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

fazla ozletme kendini cnm:)

Unknown dedi ki...

tamam canım;)

karamelim dedi ki...

valla simyasercim açıyorum blogumu bakıyorum senden hiç güncelleme yok üzülüyorum nerde bu simyaser die merak ediyorum özledim valla seni bir daha blogunu bu kadar boşta bırakma :))

Unknown dedi ki...

aah karamelim ah sorma canım bana kalsa hergün 4-5 postla şenlendiririm bloğumu ama bir rahat bırakmıyorlar ki insanı. okuldu, sınavdı, ödevlerdi, arkadaşlardı derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama artık daha fazla zaman ayırıcam canım bloğuma ve siz değerli dostlarıma:))

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

canımcım sakın kapatma blogunu ben kapattım bir ara biliyomusun 1 belki 2 aydır blogum kapalı 2 gündürde nasıl açarım diye araştırıp duruyorum blogu ve açtım sonunda insan özlüyor valla kapayınca anladım :)