Cumartesi, Eylül 12, 2009

Body Shop Blush Trio

Duymayan kaldı mı bilmiyorum ama ben gene de söyliyeyim. Şu sıralar tüm body shop makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyası var kampanyaya şuradaki tüm ürünler dahil ilgilenenlere duyurulur. Bende kampanyadan faydalanarak yeni çıkan makyaj serisindeki 3 lü allıklardan 2 numarasını (warm sunset) aldım zaten daha fotoğraflardan kestirmiştim gözüme:P Birde bu serinin rujlarını denemek istiyordum ama yakından pekte beğenmedim kendilerini. Allığa gelinceee bakalım fotoğraflara nasıl bişeymiş.




Gördüğünüz gibi benim koca elimin avuç içini doldurur boyutlarda. 36 aylık bir kullanım süresi var ama bu allığı her gün sürsek anca 36 aya biter heralde. bildiğiniz pudra gibi mübarek :) oldukçada pigmentli fırçayı değdirmeniz yeterli demem gerekirdi ama fırçayı dikkatli değdirmek gerek diyorum çünkü o bile fazla gelebiliyor. Mat bir allık değil ama günlük kullanıma uygun, çok minik ışıltıları var. Şaşırtıcı derecede kalıcı hiç tazeleme gereği duymadım.

Üstteki fotoğrafa göre en üstteki koyu renk orta parmağımda, sağdaki en açık renk işaret parmağımda, soldaki renk yüzük parmağımda, üçünün karışımı küçük parmağımda.



Ben en çok orta parmağımdaki rengi sevdim, farklı bir duruşu var.

Peki bu allığı kimlere tavsiye ederim? -özellikle esmer tenlilere ve allıkta abartılı ışıltı aramayanlara...

Az daha unutuyordum body shop bir de 12-13 Eylül tarihlerinde geçerli olmak üzere yani bu hafta sonu tüm cilt bakım ürünlerinde %30 indirim yapmış. Bayram öncesi eksiğimiz kalmasın diye;) Haberiniz ola.

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Biraz daha çok renk seçeneğinde
ürün çıkarsaymış keşke.
2 allık,2 renk far kesmedi beni:))
Kampanya çok iyi oldu ama,güle güle kullan.

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

canım güle güle kullan çok güzel bir ürüne benziyor ben en çok işaret parmağındaki rengi beğendim ben zaten açık tenli bir insan olduğum içim onu beğenmemde gayet normal :)

Unknown dedi ki...

ebvatam teşekkür ederim, haklısın senin böle 2 seçenekle yetinebileceğini hiç düşünemiyorum bile:) ama bulunsun diye alınabilir.
esroşum teşekkürler. annecimde beyaz tenli ve o da en çok işaret parmağımdaki rengi beğendi. ama ben sadece o rengi sürdüğümde yanaklarım tenimden daha açık renk duruyor:)) o kadar da esmer değilim aslında yaa:)

ANTİGONE dedi ki...

haber verdiğin için sağol canım. güle güle kullan allığını ;))

Unknown dedi ki...

antigone teşekkürler:))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Çok begendım bu allığı en kısa zamanda bakıcam canım güle güle kullan... Pembeside vardı sanırım ama bu tonu daha hoş görünüyor...