Cuma, Eylül 11, 2009

Avon alışverişi ve yenilikleri

Bugün biraz tembellik yapıp itsbeauty formuna koyduğum resimleri burda da kullanıcam :) bakalım avondan k10 kampanyasında neler almışım.






Fırçaları bir önceki kampanyada sipariş vermiştim ama yeni elime ulaştı, temsilcimin sorumsuzluğu sağ olsun. Rujum köpük ruj serisinden mango sorbet bayılıyorum bu renge çok esmer olmayan herkese yakışabilecek bir renk. Yakından bir bakalım...



Fırçalara gelince allık ve far fırçası tüy dökmüyorlar, kabuki daha ilk kullanımda 2-3 tane döktü. Yumuşacık değiller ama yüzü çizen cinstende değiller genel olarak idare eder. Ruj fırçasından bi tane daha almayı düşünüyorum en çok onu beğendim. Çantayıda süet çizmelerimle çok uyumlu olacaklarını düşünerek aldım, gerçekten çok uyumlu oldular severek kullanıcam.
Haa bu arada avon önümüzdeki ay spotlight adında yeni bir parfüm çıkarıyor. Ferah-oryantal grubunda bir parfüm ben çok beğendim ama benden başka kimse beğenmemiş heralde. Yorumlar hiç iç açıcı değil büyük ihtimalle deniycem bu parfümü ama kimse beğenmezse tatil günleri evde sıkar kendi kendimi koklar dururum :D şimdilik bu kadar tekrar görüşene dek sevgiyle kalın.

2 yorum:

Roxelanne dedi ki...

güle güle kullan canım kabukiden bende aldım malesef tüy döküyor biraz

Unknown dedi ki...

roxelanne teşekkür ederim canımcım evet bende fark ettim tüyleri çok sık ama döküle döküle bişi kalmıycak heralde ;)